El proper cap de setmana comença  la LLIGA BBVA HOCKEY PLUS. Aquesta serà la segona edició en la què es jugarà  una lliga regular inclusiva per a jugadors i jugadores amb discapacitat intel·lectual. La gestió de la LLIGA BBVA HOCKEY PLUS va a càrrec de la Federació Catalana de Hockey i es juga gràcies al conveni entre la FCH, la Fundació Fupar i el grup BBVA.

El calendari constarà d’onze jornades i els partits es programaran quinzenalment, amb un format de tots contra tots. Els equips de HOCKEY PLUS formen part dels clubs de hockey com un equip més, entrenen als camps de hockey i defensen els colors del seu club, com qualsevol altre jugador.

Aquest any la LLIGA BBVA HOCKEY PLUS comptarà amb un equip més, ja que s’ha incorporat el Línia 22 vinculat a l’Escola d’Educació Especial Verge de Fàtima de Terrassa. L’Iluro HC que també volia tenir un representant a la LLIGA BBVA HOCKEY PLUS no participarà però el FC Barcelona  participarà amb un equip més.

Els equips que prendran part a aquesta LLIGA BBVA HOCKEY PLUS són: ATHC- Heura Groc, ATHC-Heura Negre, Barceloní Stick-Paideia Grana, Barceloní Stick-Paideia Blau, CD Terrassa, Catalònia HC, Club Egara-Fupar, FC Barcelona, Junior FC-Grup Catalònia, Línia 22 HC i RC de Polo, , vinculats a diferents escoles d’ educació especial, centres ocupacionals i centres especials de treball.