El Responsable de la Línia Masculina de l’ARC, Oriol Freixa, treu un balanç molt positiu desprès de les tres sessions que fins ara s’han fet de l’stage sub-17.

A la primera sessió van assistir 30 jugadors, aquells amb els que es pretén confeccionar la pre-selecció que començarà a treballar al setembre l’ Autonòmic sub-18 que es disputarà de l’1 al 4 de novembre a Terrassa.  A la sessió de dimecres i divendres només van prendre part aquells jugadors sub-16 i sub-18 que no estaven amb dinàmica de la RFEH, així que es va disputar un Triangular entre els assistents.  Encara queda un altra sessió de l’stage, que es celebrarà divendres dia 13 de juliol, i en la què s’ha programat un encontre amb la sub-16 espanyola.

Freixa valora molt positivament el nivell que tenen els jugadors que han participat i deixà ben palès el bon estat del hockey català.

Les llistes dels jugadors que formaran part de la pre-selecció catalana que preparà l’Autonòmic es remetrà als Directors Tècnics a finals del mes de juliol.