Destaca la participació de la selecció catalana a la categoria sènior femení i a juvenil masculí i la d’ una selecció de jugadors europeus de màxim nivell, que  s’enfrontarà al RC Polo

 

El Torneig Internacional de Hockey de Reis aixeca el teló aquest divendres dia 5 a les instal·lacions del Real Club de Polo de Barcelona. 19 equips i més de 300 jugadors participen en un esdeveniment de primer ordre, que reuneix a equips arribats de diversos països com Anglaterra i Holanda. La competició es desenvolupa en categoria absoluta fins diumenge, dia 7, als tres camps de hockey del club que acull també la categoria juvenil.

El Torneig de Reis celebra aquest any 70 edicions, consolidat al calendari internacional i amb un merescut lloc entre els esdeveniments esportius més destacats de l’any, estant present al programa Barcelona Turisme Sports com un dels quinze esdeveniments internacionals més importants de la ciutat.

Al plànol esportiu, les seleccions de CATALUNYA prendran part a la categoria sènior femení i a la de juvenil masculí (ARC sub-16); també el primer equip masculí del RC Polo arriba a la cita com a segon classificat de la Lliga i després d’haver-se proclamat campió de Catalunya al mes de desembre. El seu rival serà una selecció de jugadors europeus de primeríssim nivell, entre els quals destaquen els internacionals holandesos Valentin Verga i Robert Kemperman, l’alemany Florian Fuchs, o els jugadors internacionals Quico Cortés, Roc Oliva i Xavi Lleonart, entre molts d’altres. Aquest partit es jugarà  dissabte, dia  6, a les 12 h al Camp Eduardo Dualde.

En sènior femení les amfitriones participaran juntament amb el  Leicester i el Surbiton anglesos i la selecció catalana.

Tota la informació detallada d’equips, horaris, resultats i molt més pot consultar-se a www.hockeyreyes.com