Els dies 15 i 16 de juny es celebrarà el 50è Festival del Hockey Català  a la ciutat de Castelldefels.

Aquesta edició tindrà un nou format, tant per la nit de divendres –que és quan es lliuraran els premis a aquelles persones i institucions que han estat mereixedores de reconeixement per part del hockey català-, com per dissabte -quan es faran  partits de hockey platja-.

Hora convocatòria per la  GALA:  19.15h.

Divendres, el Castell de Castelldefels serà el marc espectacular del còctel de cloenda de temporada en el què hi haurà un sopar pica-pica i en el que es lliuraran els premis de la temporada. Cal tenir present que la data límit d’inscripció és dimecres 13 de Juny de 2018  i que les * Places són limitades *, a més el dia de l’esdeveniment no es vendran entrades!

El preu és de 20€ per persona si es reserva  abans de dia 6 de Juny,   i de 30€ del 6 al 13 de juny , si queden places.

La reserva es pot fer a la secretaria de cada club, enviant un correu electrònic a fchockey@fchockey.org o trucant al 93 317 69 49. Una vegada feta la reserva via mail o telèfon cal fer una transferència indicant nom i cognoms a :

ES34   2100   0747   2902   0003   7177

La festa del hockey és oberta  a jugadors, pares, directius, aficionats, entrenadors  i a tothom que vulgui celebrar la nostra celebració.

Dissabte 16 de juny, per festejar la festa del Hockey Base del 50è aniversari del Festival la platja de Castelldefels serà l’escenari.  Allí gaudirem d’un dia festiu en un entorn diferent (Passeig Marítim, 352, Castelldefels- Barcelona – Platja Castelldefels- Xiringuito Iguana).  Els partits començaran a les 9.00h i està prevista la seva finalització a les  15.30h.

El format dels partits i la selecció dels jugadors per part dels clubs es manté com l’any anterior.