Tres són les jornades que manquen per arribar a la fi de la FASE PEL TÍTOL i de la FASE DE PERMANÈNCIA del Campionat de Catalunya de 1a Masculí. 

 16 van ser els equips que van començar la 1a Fase, dividits en dos grups de 8  que van jugar a doble volta i de la què van passar els vuit primers de cada grup a disputar la FASE PEL TÍTOL (Egara 1935, CE Pedralbes 1991, Diagonal, AD Rimas, EHCF, Can Salas, Junior FC i Pedralbes), els quatre últims a de la PERMANÈNCIA (CD Terrassa, Vallés Esportiu, Club Egara, Línia 22, FC Barcelona, Atlètic Terrassa, Catalònia i Real Club de Polo).   En aquests moment el Can Salas encapçala el grup que juga pel títol, amb 24 punts, a set  el segueix l’ AD Rimas i al tercer lloc –amb 16 punts- està l’ EHC.  A la zona de perill del grup que juga per la PERMANÈNCIA està el Real Club de Polo –últim classificats a tres jornades de la fi d’aquesta fase amb 3 punts- i Línia 22 (sisè) i Club Egara – setè- amb 10 punts. Els dos últims classificats baixen a 2a divisió.

Els Quarts de la Fase d’Ascens a Divisió d’Honor B  es juguen del 4 al 6 de maig, les Semifinals de l’11 al 13 de maig i la Final el 26 i 27 de maig.