Dissabte, dia 19 de maig, es celebra al Pavelló de Matadepera el 16è Torneig Memorial Robert Espí  que organitza el Matadepera 88 Hoquei amb la col·laboració de l’Ajuntament de Matadepera i de la Federació Catalana de Hockey.

Aquest és el primer torneig català de hockey per a jugadors i jugadores de categories pre-benjamí i d’iniciació,  una festa pensada per a què els més petits gaudeixin les seves primeres experiències en un torneig singular. Nens i nenes de la majoria de clubs catalans compartiran un dia molt especial on tots els participants tindran la seva medalla de record.

El Torneig Memorial Robert Espí  començarà a les 9.00h i a les 13.00h està previst el lliurament de medalles. El model de competició és de grups de sis equips, en els que juguen una lliga regular, tots contra tots.  No hi haurà fases finals ni guanyadors, tots són guanyadors.  Els encontres es jugaran de forma simultània en format 3×3 amb format de hockey sala i es faran tant al pavelló com a la pista poliesportiva.

La Federació Catalana de Hockey  desitja que, com en totes les anteriors edicions aquesta, sigui tot un èxit tant participatiu com d’organització.